Anasayfa » , » Promosyon Kupa Bardak

Promosyon Kupa Bardak

Sevdiklerinize küçük ama anlamlı bir hediye almak istiyorsanız bu yazıda bahsedeceğim hediyeyi düşünmenizi tavsiye ederim.
Baskılı Kupa Bardak, hem ucuz hemde sevdiklerinize verebileceğiniz anlamlı bir hediyedir. Doğum günü, sevgililer günü , yıldönümü gibi özel günlerde bu hediyeyi tercih edebilirsiniz.

Bir blogunuz ve blog yazarlığı yapıyorsanız baskılı kupa bardaklardan kısmi miktarda yaptırıp okurlarınıza hediye edebilirsiniz.Küçük etkinlikler ve çekilişler blogların olmazsa olmazlarıdır. Hem sadık ziyaretçilerinizi bu şekilde ödüllendirmiş olursunuz hemde bu çekiliş sayesinde yeni okurlar kazanabilirsiniz.

Üstelik bu hediye için kalkıp çarşı pazar gezmenize de gerek yok. Online Hediye olarak internet üzerinden sipariş vermeniz mümkündür.

İstediğiniz gibi bir tasarım yaptırabilirsiniz. Dilerseniz kendi hazırladığınız bir grafiği, resmi kupa bardağın üzerine bastırabilir, isterseniz mevcut tasarımlardan birini seçebilirsiniz.

30 Mart Yerel Seçimlerde bir kaç Belediye Başkan Adayınında promosyon kupa olarak seçmene üzerinde adayın resmi olan baskılı kupa bardak dağıttığını gördüm. Bence çok orjinal bir fikirdi. Kalem,çakmak gibi eşantiyon ve promosyon ürünler artık demode oldu. Baskılı kupa bardak bence çok mantıklı bir promosyon üründü.

Bir markaya düşkünlüğünüz varsa, bir sözü çok seviyorsanız, bir grafik sizin için başka anlamlar taşıyorsa bence baskılı kupa bardak hediyesini düşünmelisiniz. Harika fikirler kupa baskı ile birleşince çok güzel tasarımlı bardaklar ortaya çıkıyor.

Sadece başkaları için değil kendiniz içinde küçük bir hediye almak isterseniz yine kupa bardak tercihiniz olmalıdır. İş yerinizde masanınızın üzerinde sizin için özel olan bir kupa bardak olması gayet hoştur.

Hem size özel yada sevdiğinize özel olarak sipariş ettiğiniz bir kupa bardakda sıcak bir şeyler içmek hem içinizi hem duygularınızı ısıtır.

Ben kendim için bir adet bardak sipariş ettim bile. Yukarıda resmi mevcuttur. Kendi blogum için ve kendime özel bir bardak oldu.

2 yorum:

  1. oooo Çok güzel bir fikir, bende blogum için mutlaka böyle bir hediyeli çekiliş düzenleyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Ben bunu çoktan yaptım:) 2013 yılında bloguma en çok yorum yapmış 3 kişiye bir kitap ve bir logolu bardak gönderdim.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!